Julbord 2019

Ett annorlunda julbord i eget Chambre Séparée

Tillsammans med GUTE, den populära restaurangen som ligger en våning ovanför oss, serverar vi i år ett annorlunda julbord! Julbordet består av en 3-rätters meny som vi kallar för Vintermenyn där GUTE har samlat det bästa från restaurangens à la carte och lagt till alla favoriter från det svenska julbordet. Fokus ligger som vanligt på grillad och rökt mat som i vintermenyn serveras tillsammans med kryddor och råvaror som hör julen till, kolla in ett utdrag ur menyn längst ned på denna sida.

GUTE har även valt att lyfta fram grönsaker och rotfrukter i menyn som tillagas på roliga, moderna sätt och serveras tillsammans med styckdetaljer och övriga tillbehör. Förrätt och varmrätt i vintermenyn serveras ”family style” för att man ska få chansen att prova lite av varje, medan vi låter er njuta av efterrätten för er själva. Läs mer om vintermenyn här!

I våra lokaler för julbord på mysiga Brunnsgatan nära Stureplan har vi fem olika rum, Chambre Séparées, att välja på för sällskap och grupper: Långbordet, Musikrummet, Matstudion, ochVerkstaden. Läs mer om rummen här!

Vintermeny (från 2 pers) från 645 kr/person

Vintermenyn serveras måndag-lördag till grupper från 2 personer i matsalen och från 6 pers i vår nedervåning (Chambre Séparée) från 29 november till 21 december 2019!

All information om meny, priser och sittningar hittar ni här eller i PDF:erna nedan.

INFO, MENY OCH PRISER I PDF

INFO/MENU IN ENGLISH 

Boka ert julbord redan idag! Bokning och frågor om vintermenyn tas emot på info@gutegrill.se eller via telefon  08 – 20 22 36 (dagtid kl 09-17).